Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:

Titular d’aquest lloc:

FUNDACIÓ AEMA  

C/ Jacint Verdaguer, 38-local 3 de L´ Hospitale de Llobregat (08902) Barcelona 

CIF: G-67023416

Telf.: 661 857 544

e-mail: bdr@bdr.cat

Registre de Fundacions de la Generalitat amb el nº 3050, el 23/02/2018.

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de l’usuari suposa l’acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d'ús del portal

FUNDACIÓ AEMA es reserva el dret d’efectuar modificacions en el contingut d’aquest portal sense previ avís, així com de la seva configuració i presentació. Aquest portal pot contenir enllaços a pàgines externes, no sent responsable del contingut d’aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de FUNDACIÓ AEMA Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s’obté el previ consentiment de FUNDACIÓ AEMA, i excepte quan s’indiqui el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobi disponible per a la seva descàrrega des d’aquest portal, han d’acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si n’hi hagués, que acompanyi o s’inclogui en el programari. no es fa responsable dels possibles danys que es poguessin produir pel fet d’utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador, ja sigui per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a FUNDACIÓ AEMA.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, FUNDACIÓ AEMA l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni en emplenar algun formulari d’inscripció, sol·licitud o consulta que aparegui en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un tractament de dades (denominat “USUARIS WEB”) el responsable dels quals és FUNDACIÓ AEMA

Per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-lo per escrit a FUNDACIÓ AEMA, C/ Jacint Verdaguer, 38 – local 3 de L´ Hospitalet de Llobregat (08902) Barcelona

La recollida de les seves dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els serveis oferts en la present web.

FUNDACIÓ AEMA farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vostè exclusivament per a les finalitats indicades.

No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem aquest tipus d’informació.

FUNDACIÓ AEMA l’informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l’ús d’aquest portal els Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Item added to cart.
0 items - 0,00